Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Earlier
 2. Cererea de UpGrade se va face dupa urmatorul model. Nick: Varsta: STEAMID: Link Gametracker cu orele acumulate: Motivul(pentru care crezi ca meriti up): *Cine nu respecta modelul, cererea va fi respinsa din start. *Nu veniti cu motive penibile pentru up. *Cererea va fi acceptata doar de Detinatorii servarului sau gradele superioare cu acces FTP.
 3. Guest

  [Model] Reclamatii

  În cazul în care un admin încalcă regulamentul și / sau ați fost neîndreptățit puteți deschide un topic aici reclamând adminul în cauză. Nick personal: SteamID(numerar): Nicu admin/player reclamat: Motiv: Data si ora: Dovezi care să susțină cele spuse de tine (print/demo) Atenție Cererile se fac în maxim 24 de ore după fapta petrecuta, orice cerere făcută după acest interval de timp nu va fi luată în considerare. În reclamație vor posta următoarele persoane: Reclamantul, Reclamatul & Persoanele care dețin gradul de Manager și Administrator pe server.
 4. Ai primit ban pe nedrept ? Deschide un topic completând modelul de mai jos cu datele necesare și în maxim 48 de ore veți primi un răspuns. Nick personal: SteamID(numeric): Nick admin: Motivul pentru care ai luat ban?: Server: Data si ora: Dovezi care să susțină cele zise de tine (Print/Demo) Atenție Cererile se fac în maxim 48 de ore după ce ați primit ban, orice cerere făcută după acest interval de timp nu va fi luată în considerare. Un ban dat pentru injurii la adresa comunității sau a membrilor din staff nu va fi scos ! În cazul în care nu veți da dovadă de un limbaj și comportament civilizat topicul va fi închis ! Pentru o solutionare cat mai buna, o cerere de scoaterea banului poate dura pana la 72 de ore de la facerea ei ! Într-o cerere de răspunde doar: Administrația PUBCS.
 5. ZapperS

  Cerere Admin ZapperS

  Nick CS:ZapperS Varsta:15 Microfon (DA/NU: da Donez (DA/NU:nu pot Am orele necesare pentru acest grad (DA/NU:da Link GameTracker CLICK (scrieti NICK acolo):Nu merge ca nu este claim la sv si nu pot sa vad top player
 6. Skill

  Sticky: Model cerere admin / Propunere / Ore / PM.

  Nick CS: Skill Varsta: 16 Microfon (DA/NU) Da Donez (DA/NU) Da Am orele necesare pentru acest grad (DA/NU) Inca nu,dar o sa le fac Link GameTracker CLICK (scrieti NICK acolo): trebuie sa i dai claim,ca sa se salveze
 7. Alex.

  Sa numaram de la 1-100

  N-ajungem până la 100 că se închide ?? 8.
 8. Loppy

  Sticky: Model cerere admin / Propunere / Ore / PM.

  Nick CS:Loppy Varsta:12 aproape 13 ani Microfon (DA/NUDa Donez (DA/NUNu(Posibil o sa vad pe viitor) Am orele necesare pentru acest grad (DA/NUNu,deoarece sunt nou pe server Link GameTracker CLICK (scrieti NICK acolo):Nick CS:https://www.gametracker.rs/player/93.114.82.28:27015/Loppy/
 9. andrei198200001

  Sticky: Model cerere admin / Propunere / Ore / PM.

  Model cerere GARDIAN/SLOT Nick CS: Varsta: Microfon (DA/NU? Donez (DA/NU? Am orele necesare pentru acest grad (DA/NU? Link GameTracker CLICK (scrieti NICK acolo): Warning: Reguli/Rules 1. Cererea de SLOT/ADMiN se face doar daca ai orele necesare pentru acest grad (45 ore). 2. In caz ca iei RESPINS la prima cerere, revii peste 7 ZILE/1 SAPTAMANA cu cererea de GARDIAN/SLOT. 3. La cererea de GARDIAN/SLOT raspund doar cei care au minim acest grad (GARDIAN). Model cerere UP Nick CS: Grad curent: Grad dorit: Am orele necesare pentru acest grad (DA/NU? Link GameTracker CLICK (scrieti NICK acolo): Warning: Reguli/Rules 1. Cererea de UP se face doar daca ai orele necesare pentru acest grad. 2. In caz ca iei RESPINS la cererea de UP, revii peste 21 ZILE/3 SAPTAMANI cu cererea de UP. 3. La cererea de UP raspund doar cei care au minim gradul GARDIAN. Model propunere Nick Cs: Nick Cs celui propus: Grad Curent: Grad Dorit: Are orele necesare (DA/NU? Link Gametracker CLICK (scrieti NICK acolo): Alte detalii: Warning: Reguli/Rules 1. Propunerea se face doar daca adminul propus este activ, NU abuzeaza, are un comportament frumos pe server si are minim180 de ORE jucate pe server. 2. O PROPUNERE se face O DATA la 21 ZILE/3 SAPTAMANI indiferent daca primeste APROBAT/RESPINS. 3. La PROPUNERE raspund doar cei care au minim gradul GARDIAN. 4. Propunerea o pot face doar cei enumerati mai jos: → TheLord, Strumf, Khajiit, Alex.#, St!L-TaR3. Model trimitere PM(Mesaj Privat) pentru GARDIAN/SLOT Nick: Password: Server: Link cu cererea aprobata: Warning: Reguli/Rules 1. PM-ul se trimite cand cererea de SLOT/ADMIN/GARDIAN este APROBATA. 2. Daca PM-ul nu este trimis dupa MODEL, atunci GARDIANUL/SLOTUL nu vor fi activate pe server.
 10. andrei198200001

  [JB] Regulament.

 11. Reguli aditionale ale categoriei 'Stiri': Respectarea regulamentului general al forumului. Cautati inainte de a posta. (Nu faceti topicuri multiple pe acelasi subiect) In aceasta categorie se vor posta doar topicuri legate de diverse stiri din IT care nu au categorie proprie (Windows,Android, etc). Topicul trebuie sa contina Titlul: Numele Stirei Folositi o descriere scurta dar atractiva (care este scopul stiri), puteti folosi si cateva imagini/videoclipuri din articolul sursa. La sfarsitul topicului, postati link catre sursa unde poate fi gasit tot articolul in detaliu. Aveti voie Maxim 5 topicuri pe zi. Moderatorii au datoria de a inchide topicurile la 3 zile dupa deschiderea acestora(fara a se mai scrie t/c,locked sau alte abrevieri). Cei care modereaza sectiunea News,au datoria de a selecta in optiunea "Lock time",inchiderea topicului creat dupa 3 zile de la crearea acestuia. Nerespectarea regulamentului va duce la warn/ban.
 12. Guest

  Linux

  Reguli aditionale ale categoriei 'Linux': Respectarea regulamentului general al forumului. Cautati inainte de a posta. (Nu faceti topicuri multiple pe acelasi subiect) In aceasta categorie se vor posta doar topicuri legate de diferite Stiri/Tutoriale din lumea Linux. Topicul trebuie sa contina tag-ul: Linux si Titlul: Numele descriptiv Folositi o descriere scurta dar atractiva, puteti folosi si cateva imagini/videoclipuri din articolul sursa. La sfarsitul topicului, postati link catre sursa unde poate fi gasit tot articolul in detaliu. Incercati sa nu dati copy-paste. Aveti voie Maxim 5 topicuri pe zi. Nerespectarea regulamentului va duce la warn/ban.
 13. Reguli aditionale ale categoriei 'Android, iOS': Respectarea regulamentului general al forumului. Cautati inainte de a posta. (Nu faceti topicuri multiple pe acelasi subiect) In aceasta categorie se vor posta: Tutoriale pentru Android/iOS, Anunturi precum update-uri de sisteme de operare, Alte stiri legate de Android/iOS, Alte topicuri informative. Topicul trebuie sa contina tag-ul: Android sau iOS (Utilizati Android sau iOS ca item prefix) si Titlul: Nume Descriptiv (Android 8.1/Cum sa folosesti iTunes) Folositi o descriere scurta dar atractiva (cateva informatii principale), puteti folosi si cateva imagini/videoclipuri din articolul sursa. La sfarsitul topicului, postati link catre sursa unde poate fi gasit tot articolul in detaliu. Incercati sa nu dati copy-paste. Aveti voie Maxim 5 topicuri pe zi. Nerespectarea regulamentului va duce la warn/ban.
 14. Guest

  Windows

  Reguli aditionale ale categoriei 'Windows': Respectarea regulamentului general al forumului. Cautati inainte de a posta. (Nu faceti topicuri multiple pe acelasi subiect) In aceasta categorie se vor posta doar topicuri legate de Windows (Tutoriale/Stiri). Topicul trebuie sa contina tag-ul: Windows si Titlul: Nume descriptiv Folositi o descriere scurta dar atractiva, puteti folosi si cateva imagini/videoclipuri din articolul sursa. La sfarsitul topicului, postati link catre sursa unde poate fi gasit tot articolul in detaliu. Incercati sa nu dati copy-paste. Aveti voie Maxim 5 topicuri pe zi. Nerespectarea regulamentului va duce la warn/ban.
 15. Guest

  Cerere grad

  Nickname:AlexZ0R Nume:Alexandru Varsta:20 Experienta:Destul de buna CNP:1990709 Alte precizari?:Spor Grad Dorit:Ceva sub fondator
 16. Guest

  [Model]Cerere Grad

  Nickname: Nume: Varsta: Experienta: CNP: Alte precizari?: Grad Dorit: EN: Name: Age: Contact: The Experience:
 17. Guest

  Incearca sa nu razi

  Nu ai cum sa nu razi
 18. Guest

  Incearca sa nu razi

  am ras :))))
 1. Load more activity
×